Exposure

Text2Business helpt bedrijven in het MKB bij het bereiken van de landelijke vakinhoudelijke media. De meest eenvoudige manier daarbij is om een persbericht uit te sturen of een customer testimonial aan te bieden. Uiteraard zijn er ook legio andere mogelijkheden. Bepalend voor het succes is de manier van aanpak. Welke communicatiestrategie biedt u het meeste succes? Graag helpt Text2Business u bij het bepalen van de voor u juiste aanpak richting de media.

HOE U DE AANDACHT VAN DE MEDIA TREKT

  • Verstuur een persbericht over het nieuwe product, de nieuwe klant of de organisatorische verandering.
  • Deel een nieuwtje of verhaal via social media: LinkedIn, Twitter en eventueel Facebook dan wel Instagram.
  • Mail de redactie een gratis customer testimonial voorzien van foto’s met daarin de praktische voordelen van uw oplossing of dienst.
  • Nodig de media uit om eens bij u langs te komen voor een kijkje in de keuken.
  • Bied een whitepaper of e-book aan over een onderwerp waarmee u zichzelf kunt profileren als organisatie met diepgaande kennis van de markt.

PRETTIG EN EFFECTIEF WERKEN

Werken doet Text2Business bij voorkeur zo prettig en efficiënt mogelijk, zowel voor opdrachtgevers als voor zichzelf. Een goed overleg over de doelen en de verwachtingen speelt daarbij een sleutelrol.

Wat uiteraard ook als leidraad kan dienen zijn de standaard leveringsvoorwaarden van de sectie freelance van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ), deze zijn hier te vinden.

STA EENS STIL BIJ UW SUCCESSEN

Rennen van het ene mooie project naar het andere schitterende resultaat is geweldig, maar soms is het goed om even stil te staan bij de behaalde successen en deze aan de buitenwereld te laten zien. Een eenvoudig persbericht of een mooie customer testimonial helpt daarbij. U heeft een mooi product ontwikkeld, een nieuwe klant binnen gehaald of u staat aan de vooravond van een grote organisatorische verandering. Misschien wilt u uw bedrijf anders profileren, uzelf als kennisorganisatie profileren.

Het zijn alledaagse voorbeelden van momenten die erg geschikt zijn om de media te benaderen. De grote vraag is uiteraard hoe, Text2Business ziet het als een mooie uitdaging om u hierin te adviseren en te begeleiden. Denk bijvoorbeeld eens na over de bovenstaande mogelijkheden.