Ferdi den Bakker

Text2Business is een initiatief van Ferdi den Bakker, freelance journalist en tekstschrijver. Text2Business richt zich op bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van zakelijke teksten.

Biografie

Ferdi den Bakker schrijft sinds 2001 als journalist en freelance tekstschrijver voornamelijk artikelen binnen en voor de B2B-sector. Het merendeel van deze tekstproducten is te vinden op het snijvlak van logistiek en ICT. Beide sectoren waarbinnen veel ontwikkelingen plaatsvinden. Het ‘bijpraten’ van bedrijven / lezersgroepen binnen deze sectoren is daarom van groot belang.

Na te hebben gewerkt voor vakbladen, een communicatiebureau en een softwareleverancier is Ferdi gestart als freelancer. Hij heeft als doel om het mkb in Nederland op een laagdrempelige manier te bedienen en bedrijven en organisaties de mogelijkheid te bieden om media-aandacht te genereren.

Enkele steekwoorden die passen bij de carrière van Ferdi tot op heden: AutomatiseringGids, Reed Elsevier, BOVAGkrant, Truck en Transport Management (TTM), Bestelauto, Zakenauto, Reed Business, LogistiekKrant, Logistiek Magazine, ContentXperience, Every Angle, Vakmedianet, ERP, WMS, TMS, WCS, Auto-ID, SCM, BI, APS en Text2Business.

Specialisatie

Een weloverwogen keuze van Ferdi is om zich te specialiseren in de vakgebieden logistiek en supply chain management, met daarbinnen onder andere de onderwerpen: ERP, WMS, TMS, SCM, cloud computing, CO2 en AUTO-ID. Dat zijn niet zomaar wat afkortingen, het zijn onderwerpen waarover Ferdi de nodige artikelen, persberichten en klantverhalen heeft geschreven. Het zijn onder andere ook de tools die een warehouse-, een logistiek-, een supply chain en een operations manager verder kunnen helpen bij het zetten van een volgende professionaliseringsstap.

Stuur een bericht

Contactgegevens